ΚΑΛΑΜΑΤΑ. «Διαζύγιο» εν μέσω καραντίνας προέκυψε στην Μαύρη Θύελλα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και οι μελανόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Οι λόγοι της αποχώρησης του 48χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει παρουσία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και πέρυσι ήταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, δεν έγιναν γνωστοί, το αποτέλεσμα ωστόσο παραμένει ότι η Καλαμάτα θα πρέπει να βρει προπονητή τερματοφυλάκων πριν επανέλθει και πάλι στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ώστε να συμπληρωθεί εκ νέου το team του Νίκου Αναστόπουλου.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με την εισήγηση των λοιμωξιολόγων σχετικά με το αν θα επιτραπούν ή όχι οι ομαδικές προπονήσεις. Η αποχή πλησιάζει πλέον τις δύο εβδομάδες πράγμα που σημαίνει πως όσο περνάει ο χρόνος τόσο μεγαλύτερο διάστημα θα χρειαστούν οι ομάδες για να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση και να μπορέσουν έτσι να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα όταν η κυβέρνηση ανάψει το πράσινο φως.

Στην πόλη της Καλαμάτας εκτός από τους ντόπιους ποδοσφαιριστές έχουν παραμείνει τέσσερις ξένοι της ομάδας ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεταβεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους περιμένοντας την ειδοποίηση για να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.