Ο Αστέρας ανακοίνωσε πως μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αναβλήθηκε η σημερινή (18/11) προπόνηση για λόγους ασφαλείας.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συναγερμός σήμανε στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ανακοίνωσε πως σε έλεγχο που διενεργήθηκε ανιχνεύθηκε θετικό δείγμα κορονοϊού σε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αμέσως ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με την προπόνηση της Τετάρτης να αναβάλλεται και όλη την ομάδα να υποβάλλεται εκ νέου σε τεστ, τα οποία θα επαναληφθούν την Παρασκευή, ενόψει και του αγώνα με τη Λαμία. Το μέλος που βρέθηκε θετικό, τέθηκε αμέσως σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Αρκάδων:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Ακουλουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα.

Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας».