ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθησαν, στις 16.10.2020, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, 23χρονη και 41χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους, -11,9- γραμμαρίων, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.11.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 16.11.2020 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 17.11.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.