ΜΟΛΑΟΙ. Δεν αντιλαμβάνεται και δεν σχολιάζει τα καταγγελλόμενα από τους εργαζόμενους ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κ. Κορωνιός θεωρώντας μάλιστα ότι από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του θίγεται προσωπικά. Αν και ανήκει στους διοικητές που καταβάλουν αξιόλογη προσπάθεια για να καλυφθούν ελλείψεις και να διορθωθούν διαχρονικά προβλήματα φαίνεται ότι υπάρχει θέμα σε ότι αφορά στην επικοινωνία και συνεργασία του με το προσωπικό.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Κατά πόδας παρακολουθεί τον Παναγιώτη Νίκα η παράταξη του Πέτρου Τατούλη. Σε κάθε εξαγγελία έργου υπάρχει σκληρή κρητική και ερμηνεία τόσο των προθέσεων Νίκα όσο και του εκμηδενισμού του έργου της περιόδου Τατούλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Δεν είναι ό,τι πιο βλάσφημο ένας βουλευτής να πίνει καφέ στο πεζοδρόμιο με δύο φίλους του. Τα πυρά που δέχθηκε ο Περικλής Μαντάς είναι δυσανάλογα με το συγκεκριμένο παράπτωμα. Οι βουλευτές μπορούν να κριθούν σε άλλα θέματα, κυρίαρχα και κρίσιμα που παράγουν αποτελέσματα για το λαό.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ. Οι εξωκοινοβουλευτικοί σε κάθε επίπεδο αιρετής εξουσίας και σε κάθε τόπο είναι χρήσιμοι όταν γνωρίζουν τα όρια και διαχωρίζουν τους ρόλους. Όταν υποκαθιστούν και υπερβαίνουν τα πρόσωπα που πασχίζουν να στηρίξουν τότε μόνον ζημιά επιφέρουν…

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr