Περιλαμβάνονται τέσσερις εντελώς νέοι προορισμοί από το Μπρίστολ: η Σμύρνη στην Τουρκία, η Καλαμάτα και η Λέσβος στην Ελλάδα και η Κόστα ντε Αλμέρια στην Ισπανία, με έναρξη την 1η Απριλίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η Jet2.com και ο Τ.Ο. Jet2holidays πρόκειται να προσφέρουν πτήσεις και πακέτα διακοπών από το Μπρίστολ για πρώτη φορά, από το καλοκαίρι του 2021. Το βρετανικό αεροδρόμιο θα γίνει η δέκατη βάση της Jet2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, από όπου θα λειτουργεί προς 33 προορισμούς.

Περιλαμβάνονται τέσσερις εντελώς νέοι προορισμοί από το Μπρίστολ: η Σμύρνη στην Τουρκία, η Καλαμάτα και η Λέσβος στην Ελλάδα και η Κόστα ντε Αλμέρια στην Ισπανία.

Υπάρχουν επίσης 11 προορισμοί προς πώληση για το χειμώνα 2021-22, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων για σκι προς Γενεύη, Γκρενόμπλ και Σάλτσμπουργκ.

Κατά τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί έως και 56 πτήσεις την εβδομάδα από το Μπρίστολ, όπου θα διαθέτει τρία αεροσκάφη, με συνολικά 450.000 θέσεις για τη σεζόν. Η ίδια η Jet2 περιέγραψε το νέο πτητηικό πρόγραμμα ως “τεράστιο”, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου.

Η άφιξη των Jet2.com και Jet2holidays στο Αεροδρόμιο του Μπρίστολ θα δημιουργήσει 200 ​​νέες θέσεις εργασίας όπως σε πλήρωμα πτήσης και καμπίνας, μηχανικούς και προσωπικό εδάφους.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Steve Heapy δήλωσε: «Η ανακοίνωση της δέκατης βάσης μας στο Ηνωμένο Βασίλειο αντικατοπτρίζει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την επιτυχημένη επιχείρησή μας και να γίνουμε η κορυφαία επιχείρηση ταξιδιών αναψυχής στο Ηνωμένο Βασίλειο».