WOMEN CRAFT POWER

ΣΠΑΡΤΗ. H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, στην οποία υπάρχει το τμήμα Sparti TechLab, διοργανώνει στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2020 δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς από την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο προώθησης και πώλησης των δημιουργιών και προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά.

Το εργαστήριο WOMEN CRAFT POWER θα πληροφορήσει τους δημιουργούς για το πώς θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.

Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση και άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

Πρόγραμμα live on line Εργαστηρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 18:00 - 20:00 LIVE ONLINE

1. Οι 4+1 βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας για δημιουργούς: η μέθοδος του Creative Bizlab

2. Βήμα-βήμα η διαδρομή για την υλοποίηση μίας επιτυχημένης δημιουργικής επιχείρησης

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 11:00 - 13:00 LIVE ONLINE

3. Εξατομικευμένη συμβουλευτική στο δικό σας project και προσωπικό πλάνο υλοποίησης

4. Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη με πρόσβαση στο πρόγραμμα Creative Biz Etsy Masterclass

Εγγραφή στο δωρεάν Εργαστήριο

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 27310 26853, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης. Για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.creativebizlab.com/sparti

Οργάνωση

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SPARTI TECHLAB

Το εργαστήριο υλοποιείται σε συνεργασία με την Eduact.

Τo Sparti TechLab λειτουργεί στα πλαίσια της συνεργασίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Υλοποίηση

Creative Bizlab, Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας.

Το Creative Bizlab υποστηρίζει δημιουργούς στο να χτίσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους επιχείρηση σε νέες και διεθνείς αγορές. Τα τελευταία 5 χρόνια το Creative Bizlab έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 1500 δημιουργούς σε θέματα όπως: επιχειρησιακός σχεδιασμός, τιμολόγηση, branding, digital marketing και online πωλήσεις. www.creativebizlab.com

Εισηγητές Εργαστηρίου

Ζαχαρίας Πολυμενάκος, Creative Bizlab

Κριστέλ Πέντ, Creative Bizlab

Ειδήσεις σήμερα:

Ο μανιάτης Μάνος Εξαρχουλάκος στην κορυφή!

Σκοτώθηκε 85χρονος σε τροχαίο στην Κορώνη Μεσσηνίας

Πόλη «φάντασμα» το Ναύπλιο. Ερήμωσαν τα πάντα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας (photos-video)

Προαιρετικό το κούρεμα ενοικίων στην Πελοπόννησο