Τατούλης: «Δεν θα σας επιτρέψω να μετατρέψετε το ΤΑΠΤοΚ σε «μαγαζάκι» σας»

Η …νέα εποχή που διαφημίζει ο κ. Σκαντζός συνοδεύεται από διορισμούς συγγενών και φίλων και από εξυπηρετήσεις ημετέρων!31-10-2020 09:57   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Με νέα παρέμβασή του ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στηλιτεύει την στάση του Μανώλη Σκαντζού σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων και όχι μόνον.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η έλλειψη πολιτικής τόλμης και αξιοπρέπειας είναι κύριο χαρακτηριστικό της Περιφερειακής Αρχής και του κ. Νίκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Προέδρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠΤοΚ), κ. Μανώλη Σκαντζού.

 Η τεράστια πολιτική «κωλοτούμπα» του κ. Σκαντζού για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπου από απόλυτος υβριστής έγινε ο απόλυτος υμνητής συνεχίστηκε με τα όσα δήλωσε σχετικά με το ΤΑΠΤοΚ.

Η ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020», έγινε με απόφαση των μελών του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου και η εξασφάλιση περίπου 18 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από τον τέως Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη.

Η προηγούμενη διοίκηση εξασφάλισε τους πόρους, σχεδίασε, προγραμμάτισε, ωρίμασε και ενέταξε όλα τα έργα, για τα οποία σήμερα με πολιτικό θράσος και αναίδεια πανηγυρίζουν ο κ. Σκαντζός και η …παρέα του!!

Εξειδικευμένοι επιστήμονες και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, κατόρθωσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο σε συνεργασία με τις πρώην Δημοτικές Αρχές, συλλόγους και φορείς της Αρκαδίας.

Η  …νέα εποχή που διαφημίζει ο κ. Σκαντζός συνοδεύεται από διορισμούς συγγενών και φίλων και από εξυπηρετήσεις ημετέρων!!  

Στη  …νέα  εποχή του κ. Νίκα και του κ. Σκαντζού, κυριαρχούν ο λαϊκισμός, το ψέμα, η αδιαφάνεια και η απόλυτη ανικανότητα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Κύριε Νίκα, σας ενημερώνουμε ότι θα παρέμβουμε άμεσα, έτσι ώστε η μεγάλη ευκαιρία για την Αρκαδία μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020», να μην μετατραπεί σε «μαγαζάκι» που θα μοιράζει …δουλίτσες μόνο προς εξυπηρέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Περιφερειάρχη».  

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ