ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Συνελήφθη, σήμερα στις 24.10.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και 5 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες στις 23.10.2020 το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 28χρονος αλλοδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΜΕΣΣΗΝΗ. Συνελήφθη, χθες στις 23.10.2020 το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε 3 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθησαν, χθες στις 23.10.2020 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 50, 51 και 60 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σταθερά ανησυχητική η κατάσταση covid-19 στη Πελοπόννησο. 26 νέα κρούσματα

Παίρνει σάρκα και οστά το όραμα του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης!

Μοιραία πτώση για 30χρονο άνδρα στον Μυστρά

70€ ανά στρέμμα επιδότηση για τις ελιές Καλαμών

«Η ΔΕΗ δεν φεύγει από τη Μεγαλόπολη - Με νέο ενεργειακό προφίλ διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αμαλιάδα. Νεκρή μια 23χρονη

Μάχη για τη ζωή! Μήνυμα από την Σπάρτη μιας οικογένειας που δοκιμάζεται (video)