Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει για έναν διαδικτυακό κόμβο έκτακτης ανάγκης

ΚΟΣΜΟΣ. Η EBRD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης) ως μέρος των προσπαθειών της για υποστήριξη δεκάδων χιλιάδων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (MME), οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες με την πρόκληση της πανδημίας του κορονοϊού και ορμώμενη από τις ανάγκες που παρουσιάστηκαν από τις αναπάντεχες εξελίξεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, δημιούργησε έναν διαδικτυακό κόμβο μάθησης διαχείρισης κρίσεων, τον «Know How to …in a crisis». Σκοπός του, η ενδυνάμωση των στελεχών που διοικούν τις επιχειρήσεις αυτές, τα οποία χρειάζονται, τώρα περισσότερο από ποτέ, πρακτική βοήθεια στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού, αλλά και κάθε κρίσης.

Το πρόγραμμα εγκαινιάστηκε στις 28 Μάϊου 2020 ταυτόχρονα σε τριάντα οικονομίες στις οποίες δραστηριοποιείται η EBRD, παρουσιάζοντας την πρώτη ενότητα, ενώ είναι πλέον διαθέσιμες και οι πέντε ενότητες που το αποτελούν.

Ο διαδικτυακός κόμβος μάθησης «Know How to …in a crisis» προσφέρει διαδραστική εκπαίδευση, βίντεο από κλαδικούς εμπειρογνώμονες και ζωτικές πληροφορίες σχετικά με διαθέσιμους πόρους για MME, με τις εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων ΕΥ και PwC να είναι ανάμεσα στους οργανισμούς που παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες στο πρόγραμμα.