Η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Δήμο Σπάρτης

19-10-2020 18:13   

ΣΠΑΡΤΗ. Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Σπάρτη έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμος Σπάρτης.  Ιδιαίτερη αξία έχουν οι φωτογραφίες της προέδρου του Φορέα για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 με τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα και τούτο διότι δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η αβρότητα

διαδεχόταν την απολυτότητα, η οικειότητα το πρωτόκολλο και η άμιλλα την κόντρα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν αυτή που τόνισε αρκετές φορές ότι ο Δήμος Σπάρτης δεν κατέθεσε προτάσεις για τον εορτασμό, κάτι έκδηλα γι΄ αυτήν ανεπίτρεπτο. Η ίδια επίσης, αν και δεν δέχεται την παραμικρή παρέμβαση στον λόγο της και στην διαδρομή της, ήταν αυτή που δυο και τρείς φορές διέκοψε ή διόρθωσε τον Δήμαρχο Σπάρτης ως μη όφειλε.

Τελικά το συμπέρασμα  έχει να κάνει με μία ακόμα ευκαιρία που η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει στον Δήμο Σπάρτης να μετέχει έστω κι εκτός προγραμματισμού ενώ από την άλλη διαπιστώσαμε αβίαστα ότι ο Δήμος Σπάρτης δεν έχει και την αναβλύζουσα διάθεση να κομίσει ιδέες και δρώμενα από την στιγμή που το Κράτος, η Πολιτεία, δεν διαθέτουν κανέναν πόρο για έναν τέτοιο ιστορικό, επετειακό και μοραϊτικο εορτασμό.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ