ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 16.10.2020 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 63χρονος ημεδαπός, γιατί σε ελαιοπερίβολο ιδιοκτησίας του, καλλιεργούσε τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -80- εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -206- γραμμαρίων.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 17.10.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 16.10.2020 το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, για ληστεία.

Συνελήφθη, στις 16.10.2020 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για απάτη, ληστεία, σύσταση και συμμορία.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.10.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.10.2020 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει από πάρκο, τρία (3) φωτοβολταϊκά πλαίσια, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.