Στην επαναληπτική εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν όλοι οι αθλητές, οι τεχνικοί και τα μέλη της διοίκησης του «Άρη Σκάλας», επιβεβαιώθηκε ότι εκτός των δύο ποδοσφαιριστών κανένας άλλος δεν έχει προσβληθεί από την Covid-19

ΣΚΑΛΑ. Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στον «Άρη Σκάλας» και τον «Φοίνικα Νέας Επιδαύρου».

Σε ανακοίνωσή του ο «Άρης Σκάλας», ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και τη δημοτική αρχή, ιδιαιτέρως τους κ.κ. Δήμο Βέρδο και Τάκη Λυμπέρη, για την άμεση κινητοποίησή τους και την άψογη συνεργασία τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των δύο περιπτώσεων κορονοϊού που εμφανίστηκαν στην ομάδα.

Ο «Άρης Σκάλας», ενημερώνει πως κανένα άλλο μέλος της ομάδας δεν έχει προσβληθεί από την Covid-19, ύστερα και από την επαναληπτική εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν όλοι οι αθλητές, οι τεχνικοί και τα μέλη της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Άρη Σκάλας»:

«Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι και στην επαναληπτική εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν όλοι οι αθλητές, οι τεχνικοί και τα μέλη της διοίκησης του Άρη Σκάλας επιβεβαιώθηκε ότι εκτός των δύο ποδοσφαιριστών κανένας άλλος δεν έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ και τη δημοτική αρχή – ιδιαιτέρως τους κ.κ. Δήμο Βέρδο και Τάκη Λυμπέρη – για την άμεση κινητοποίησή τους και την άψογη συνεργασία.

Ο αγώνας της Κυριακής με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου θα διεξαχθεί κανονικά».