Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Φίλοι, αν και θεωρώ καθολική την αυριανή συμμετοχή των συναδέλφων στην απεργία του δημοσίου τομέα και δε θέλω να κάνω σκέψεις για τυχόν απεργοσπάστες, φοβάμαι ότι θα βρεθεί και αύριο ένα 10% ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ!!!

Ας σκιαγραφήσουμε ,λοιπόν, το προφίλ αυτών των συναδέλφων.

1. Κατά πλειοψηφία ανήκουν στη ΔΑΚΕ,τη συνδικαλιστική παράταξη της κυβερνώσας πολιτικής παράταξης.

2. Πολλοί έχουν το χαρακτηριστικό του θεούσου και της θεούσας,είναι θεολόγοι στην ειδικότητα, πάντα αναγνωρίζουν το δίκαιο του αγώνα αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ!!!

3. Κάποιοι άλλοι επιμένουν στο μάταιο του αγώνα ή υπερθεματίζουν για απεργίες διαρκείας που ποτέ δε θα κάνουν, αν αποφασιστούν.

4. Άλλοι υπερτονίζουν τα οικονομικά τους προβλήματα και μιλούν για ενοίκια, δόσεις δανείων, παιδιά που σπουδάζουν, υπέργηρους γονείς που συντηρούν και λοιπά και λοιπά.

5. Κάποιοι άλλοι, φασιστάκια, παίζουν την κασέτα της Κεραμέως για κατίσχυση της ζωντανής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, πάταξη των καταλήψεων με αστυνομικά-δικαστικά μέσα, ψηφοφορία αιρετών με ηλεκτρονικό τρόπο.

6. Καποιοι επίσης έχουν αυτοανακηρυχθεί σε "άριστους " και μέσα στη δίνη της "μύησης" τους βλέπουν την απεργία ως "αναχρονιστικό" μέσο.

7. Κάποιοι άλλοι έχουν καβαλήσει την κάλαμον της διοικητικής αυτοτέλειας και ενεργούν ως γρανάζια, τυφλά όργανα της κεντρικής διοίκησης, εξυμνώντας a priori κάθε σχεδιασμό της.Είναι οι λάτρεις της κατά γράμμα ΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

8. Όμως όλοι αυτοί οι παραπάνω ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΓΝΏΡΙΣΜΑ ,ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:Περιμένουν να δρέψουν καρπούς από τους αγώνες άλλων, να ωφεληθούν από τις οποίες κατακτήσεις των άλλων, να οικειοποιηθούν νίκες από αγώνες που ποτέ δεν έδωσαν!!!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ !!!

(*) Φιλόλογος

Χωρίς εισόδημα 210 μέρες αλλά πάντα στο πλευρό αυτών που τολμάνε να δίνουν μάχες γιατί αυτοί τουλάχιστον ή θα ηττηθούν ή θα νικήσουν!!! Ενώ, οι απεργοσπάστες είναι. ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΊΟ ΑΝΟΙΧΤΟ!!!

Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr