10χρονος Ρομά έχει κατακλέψει τους Πυργιώτες έξω από σούπερ μάρκετ

ΠΥΡΓΟΣ. Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει τη δράση του 10χρονου ΡΟΜΑ που έχει προβεί σε δεκάδες κλοπές με περίσσιο θράσος. Τι κι αν συλλαμβάνεται σχεδόν μετά από κάθε περιστατικό, λόγω της νομοθεσίας μετά από λίγο είναι πάλι ελεύθερος στους δρόμους του Πύργου αναζητώντας το επόμενο θύμα του. Το παιδί που είναι θύμα εκμετάλλευσης από συγγενικά του πρόσωπα, που ουσιαστικά καρπώνονται τη λεία του, έχει πλέον εθιστεί σε αυτό τον τρόπο ζωής και κλέβει σε κάθε ευκαιρία.

Χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, συνελήφθη μαζί με μια 13χρονη ομόφυλή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διότι αφαίρεσαν από ηλικιωμένο, έξω από υπεραγορά τροφίμων, το χρηματικό ποσό των 315 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δύο ανήλικους βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν όλο το κλεμμένο χρηματικό ποσό και την κλεμμένη τραπεζική κάρτα, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Αυτοί τη φορά ο 10χρονος δεν πρόλαβε να παραδώσει το ποσό ή να το κρύψει, όπως συνήθως κάνει και το θύμα τους στάθηκε τυχερό που πήρε πίσω τα χρήματα και την τραπεζική κάρτα.

Ειδήσεις σήμερα:

1,2 τόνοι χασίς κατασχέθηκαν από το Λιμενικό στο Ταίναρο

Η ΕΡΓΟΣΕ δημοπρατεί έργα 262εκατ.€, ένα στην Αχαϊα

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Πελοπόννησο, σήμερα

Την απήγαγε και τη βασάνιζε για τρεις μέρες...

Έχει ζήτηση το περσινό ελαιόλαδο έως 2,35€