ΛΑΚΩΝΙΑ. Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατάσχεσαν τις ημέρες αυτές στελέχη του Λιμενικού Σώματος, σε μια μεγάλη επιχείρηση που εξελίσσεται μέρες τώρα και ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη δύο ατόμων.

Από καιρό υπήρχαν πληροφορίες για σκάφος που θα μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε περιοχή της Λακωνίας. Το σκάφος φέρεται να ξεκίνησε από την Αλβανία και ξημερώματα Παρασκευής έφτασε στα παράλια της Λακωνίας. Την υπόθεση χειρίσθηκε το Λιμεναρχείο Γυθείου σε συντονισμό από το υπουργείο, ενώ συνέδραμε και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας με το πλωτό και το περιπολικό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή κοντά στο Ταίναρο και καταμετρήθηκαν συνολικά 1.200 κιλά ινδικής κάνναβης σε πακέτα. Την Κυριακή τα στελέχη του Λιμενικού κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο χειριστές του σκάφους.

Καθώς η υπόθεση ακόμα και χθες βρισκόταν σε εξέλιξη, δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο, το οποίο, ωστόσο, επιβεβαίωνε τη μεγάλη επιτυχία κατά του εμπορίου ναρκωτικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στα παράλια της Λακωνίας εντοπίζονται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που μεταφέρονται από σκάφη, για να προωθηθούν είτε στην Ελλάδα είτε προς τη Λιβύη ή άλλες χώρες.

Πηγή: tharrosnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρτυρία νεαρής φοιτήτριας: «Πήγα σε πάρτι και νόσησα από την Covid-19»

Η ΕΡΓΟΣΕ δημοπρατεί έργα 262εκατ.€, ένα στην Αχαϊα

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Πελοπόννησο, σήμερα

Για εν ψυχρώ εκτέλεση του 18χρονου Ρομά κατηγορείται ο 64χρονος από τη Μεσσήνη!