ΣΠΑΡΤΗ. Συνάντηση με τη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, Εύη Παπαγεωργίου και τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Σωτήρη Σωτηριανάκο είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Σταύρος Αραχωβίτης, τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο, καθώς και οι παρεμβάσεις για την επίλυση τους, που έχουν ήδη γίνει προς το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τη διοικήτρια. Ο βουλευτής ενημερώθηκε, επίσης, ότι στο νοσοκομείο έχει διαμορφωθεί ειδικό τμήμα για την αντιμετώπιση υπόπτων κρουσμάτων, με όλα τα μέτρα προστασίας για το προσωπικό και τους ασθενείς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την πορεία των έργων σχετικά με τη δημιουργία του νέου νοσοκομείου σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.

Ο Σταύρος Αραχωβίτης τόνισε την αναγκαιότητα πραγματοποίησης rapid test στον γενικό πληθυσμό και τους εργάτες γης, καθώς με την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου θα πρέπει να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις με τη διάδοση του κορονοϊού. Ζήτησε επίσης ενίσχυση των δομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με μέσα ατομικής προστασίας και rapid test για να μην επιβαρυνθούν οι νοσηλευτικές μονάδες σε Σπάρτη και Μολάους.

Ο βουλευτής ευχήθηκε δημιουργική θητεία με δύναμη και αποτελεσματικότητα στα καθήκοντα της νέας διοικήτριας και δήλωσε την συμπαράστασή του για ανάδειξη θεμάτων στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στον νομό Λακωνίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΤΕ κλείνει, αρχικά, καταστήματα σε Λουτράκι και Γύθειο!

Ευγενία Δημητροπούλου: Στην Αρκαδία και τον Πύργο ήταν το «καλό παιδί»!

Μαχαίρωσαν άνδρα στην διάρκεια συμπλοκής

Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο Πύργος – Καλό Νερό

Τι γίνεται στο Λουτράκι. Τροχαία ατυχήματα για όλα τα γούστα… (photos)