ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ματαιώθηκε για το 2021 το Navarino Challenge λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων και των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα.

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμμετέχοντες και επισκέπτες της, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και παρά τη σχεδίαση και έγκριση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ανακοινώνει τη ματαίωση και μεταφορά της διοργάνωσης στις 15 με 17 Οκτωβρίου του 2021.

Οι εγγεγραμμένοι αθλητές και συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική επικοινωνία με email από τη διοργάνωση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις από τα κανάλια επικοινωνίας του Navarino Challenge.

Το Navarino Challenge έχει λάβει την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και τη στήριξη του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Το Navarino Challenge έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΤΕ κλείνει, αρχικά, καταστήματα σε Λουτράκι και Γύθειο!

Ευγενία Δημητροπούλου: Στην Αρκαδία και τον Πύργο ήταν το «καλό παιδί»!

Μαχαίρωσαν άνδρα στην διάρκεια συμπλοκής

Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο Πύργος – Καλό Νερό