Εξιχνίαση κλοπής από το Α.Τ Σπάρτης

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/10 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, αλλά και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διανεργήθηκαν έλεγχοι σε συνολικά 1.182 άτομα, εκ των οποίων τα 832 ήταν ημεδαποί και τα 350 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.037 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 111 άτομα, από τα οποία 59 ήταν ημεδαποί και 52 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 52 άτομα.

Στην επιχείρηση που διενεργήθηκε στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και ειδικότερα: Δύο ημεδαποί για ναρκωτικά, τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 13 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε οικία ενός άνδρα, που σημειώθηκε στις 13/7/2020 στη Σπάρτη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (μιας 20χρονης, μιας 34χρονης και δύο ανήλικων), για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 307 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: ένα κυνηγετικό όπλο στην Αργολίδα, προϊόντα παραεμπορίου στην Κορινθία, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 5,54 γραμμαρίων στη Λακωνία και μικροποσότητα κοκαΐνης, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 7,3 γραμμαρίων στη Μεσσηνία.

Ειδήσεις σήμερα:

Λουτράκι: Αυτή είναι η 45χρονη που βρέθηκε νεκρή

«Ιερό deal» Κυβέρνησης - Εκκλησίας για τους ναούς των Κοιμητηρίων

Covid-19: Μέσα σε μια εβδομάδα 133 κρούσματα στην Πελοπόννησο!

Μεγαλόπολη: Συμφωνούν για το βιομηχανικό πάρκο αλλά όχι και για την χωροθέτηση

Γίνε σήμερα συνδρομητής στο notospress.gr. Στήριξε την αδέσμευτη στάση του!

Δείτε που θα χτυπήσει το απόγευμα το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας