ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις έχουν η περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Μεγαλόπολης για την χωροθέτηση του Βιομηχανικού πάρκου όπως προκύπτει από τις δημόσιες τοποθετήσεις αιρετών.

Η Περιφέρεια έχει πάρει αποφάσεις και θα πληρωθούν 272.000 για την θέση στο Ψαθί. Επίσης έχει καταθέσει πρόσκληση στο Πράσινο Ταμείο για άλλα 80.000 ευρώ. Είναι ήδη σε εξέλιξη και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η εκπόνηση μελέτης για την χωροθέτηση του Βιομηχανικού Πάρκου. Σχετική σύσκεψη είχε ο Π. Νίκας με την εταιρία που έχει αναλάβει την μελέτη.

Η Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης ενώ έχει συμφωνήσει και ψηφίσει τις αποφάσεις της Περιφέρειας , δεν ασχολείται καν με την θέση στο Ψαθί, έχει ήδη βρει νέα θέση δίπλα στην Εθνική Οδό και εδώ και μήνες προσπαθεί να προχωρήσει την νέα θέση. Είναι η θέση που ο κ. Χριστογιαννόπουλος αναφέρει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα και χρειάζεται αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων. Εν τω μεταξύ οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου από το 2011 έχουν πληρώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μελέτες για την θέση στο Ψαθί.

Είναι απορίας άξιον πως οι δύο αιρετές αρχές δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν στην χωροθέτηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Λουτράκι: Αυτή είναι η 45χρονη που βρέθηκε νεκρή

«Ιερό deal» Κυβέρνησης - Εκκλησίας για τους ναούς των Κοιμητηρίων

Με ατού την ποιότητα, το ελληνικό κάστανο ανοίγει τις ξένες αγορές

Covid-19: Μέσα σε μια εβδομάδα 133 κρούσματα στην Πελοπόννησο!