ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Με ξεκάθαρη ανακοίνωση η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη καλεί σε εξηγήσεις Αστυνομία και υπουργό, μπροστά σε ξεκάθαρες παραβατικές συμπεριφορές και πράξεις συγκεκριμένων Ρομά σε όλη σχεδόν την Πελοπόννησο.

«Τα σοβαρά επεισόδια και οι υλικές ζημιές - καταστροφές που προκλήθηκαν σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, από συγκεκριμένες ομάδες Ρομά, εξαιτίας του θανάτου 18χρονου ομοεθνή τους από πυροβολισμό στην Μεσσηνία, καθώς και ο αποκλεισμός πολλών δρόμων σε ολόκληρη την Πελοπόννησο με οδοφράγματα και φωτιές αποτελούν ξεκάθαρα παραβατικές πράξεις.

Οι πολίτες της Μεσσήνης αλλά και άλλων περιοχών της Πελοποννήσου καταγγέλλουν δημόσια αδράνεια της αστυνομίας, η οποία δεν προχώρησε σε προσαγωγές παρότι τα αδικήματα εξελίσσονταν μπροστά τους.

Δεν γνωρίζουμε ποιες ήταν οι εντολές της ηγεσίας της αστυνομίας σε περιφερειακό επίπεδο, το βέβαιο είναι ότι οι άντρες και οι γυναίκες της αστυνομίας που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή δεν έχουν καμία ευθύνη με δεδομένο ότι δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά κατόπιν εντολών των ανωτέρων τους.

Αναμένουμε να δούμε δικογραφίες κατά συγκεκριμένων προσώπων για συγκεκριμένα αδικήματα και όχι (κατ’ αγνώστων) όπως συνήθως γίνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «λαλίστατος» κατά τα άλλα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήταν άφαντος και παραμένει άφαντος σε όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Πελοπόννησο».

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλλουν αποκλεισμό τους Λάκωνες αγροτοκτηνοτρόφοι. Πολιτικές οι διαφορές Βορίδη – διαδηλωτών (video)

Covid-19: Tι θα ισχύει από τη Δευτέρα στους 7 Νομούς της Πελοποννήσου! (video)

Δεν γύρισε στο παιδί του 40χρονος μοτοσικλετιστής που σκοτώθηκε στα Καλάβρυτα

Βορίδης: Η ποιότητα, η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός θα φέρουν την αγροτική ανάπτυξη (video)

Κακαλέτρη: «Αγνοούν ΣτΕ και Ε.Ε., ανάλογα με τα συμφέροντα, σε απορρίμματα και ΑΠΕ!» (video)

Η Πελοπόννησος σε επιτήρηση με 10 νέα κρούσματα