ΣΠΑΡΤΗ. Τακτική Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης (ισόγειο βιβλιοθήκης), την 14-10-2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, κεκλεισμένων των θυρών για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο Αποδοχή επιχορήγησης από πρόγραμμα ΥΠΕΣ “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” - Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 αναφορικά με πράξη «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς»

Εισηγήτρια: κ. Γεωργία Δεδεδήμου

2ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού για ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΕ ΜΥΣΤΡΑ 2019-2020.

Εισηγήτρια: κ. Γεωργία Δεδεδήμου

3ο Διόρθωση αποφάσεων Δ.Σ. αριθ.189/2020 (ΑΔΑ:ΩΣ46Ω1Ν-ΨΤ1) και 190/2020 (6ΣΦΓΩ1Ν-ΟΕΠ)

Εισηγήτρια: κ. Γεωργία Δεδεδήμου

4ο Ορισμός μελών των Δημοτικών Παρατάξεων για το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΠΑΡΤΗΣ & ΕΥΡΩΤΑ»

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

5ο Περί διατήρησης ή απομάκρυνσης κενωθέντος περιπτέρου στη συμβολή των οδών Κων.Παλαιολόγου και Διοσκούρων της κοινότητας Σπαρτιατών του Δήμου Σπάρτης

Εισηγητής: κ. Χρήστος Κανακάκος

6ο Ορισμός εκπροσώπου για την επιτροπή της παρ.2 της υπ’ αριθ.6557/406/90 ΚΥΑ (ΦΕΚ 99Β) «Θέσπιση και άλλων περιπτώσεων προϋπηρεσίας, για τις οποίες δεν απαιτείται βεβαίωση του επόπτη εργασίας, διαδικασία και δικαιολογητικά (Ν.1575/85)»

Εισηγητής: κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας

7ο Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Καπονικολός

8ο Ενημέρωση πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 1ου έτους

Εισηγητές/εισηγήτριες:

• κ. Γεωργία Δεδεδήμου

• κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

• κ. Αθανάσιος Καρλαύτης

• κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος και κ.Παναγιώτης Θεοδωρακάκος (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Ν.Π. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης)

• κ. Βασίλειος Μενούτης και κ.Δημήτριος Μιχαλάκος (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Ν.Π. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης)