ΠΑΤΡΑ. Οι Πατρινοί, απτόητοι από τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή, που είχαν σαν αποτέλεσμα την επιβολή μίνι lockdown, δεν φαίνεται να συμμορφώνονται στα μέτρα, σε ό,τι αφορά στη νυχτερινή διασκέδαση.

Στην Αχαΐα είναι υποχρεωτικό το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής τα μεσάνυχτα, η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ περιορισμένος είναι και ο αριθμός των ατόμων ανά τραπέζι και φυσικά ισχύουν οι περιορισμοί για του γάμους και τις βαπτίσεις.

Οι ξενύχτηδες Πατρινοί, εκτός από τις πλατείες και τα σκαλάκια της πόλης που άρχισαν να γεμίζουν από κόσμο μετά τον κλείσιμο των καταστημάτων, βρήκαν... διέξοδο για η διάσκέδασή τους σε περιοχές των όμορων νομών, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, με τη Ναύπακτο, που απέχει ελάχιστα λεπτά από την Πάτρα μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, να κερδίζει τα πρωτεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα patrastimes o πρώην γγ και νυν μέλος του ΣΚΕΑΝΑ, Παναγιώτης Ματθαιόπουλος, έχουν κάνει την εμφάνισή τους περιπτώσεις όπου ζευγάρια έχουν προγραμματίσει να τελέσουν τους γάμους τους στην Πάτρα και η επιβολή του lockdown τα έχει οδηγήσει να αναζητήσουν τρόπους μεταφοράς της δεξίωσης στην κοντινή Ναύπακτο, προφανώς μη αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που κρύβουν τέτοιες κινήσεις και ότι με τέτοιες συμπεριφορές βοηθούν στην περαιτέρω εξάπλωση του ιού και όχι στον περιορισμό του.

Πηγή: iefimerida.gr