Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Σίγουρα χθες αισθανθήκαμε περήφανοι για πολλά πράγματα.

Και λυπηθήκαμε για κάποια άλλα.

Ας τα συνοψίσουμε λοιπόν .

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

1.Η ελληνική δικαιοσύνη έδειξε ότι αντέχει ακόμα. Όσο και να έχει αμφισβητηθεί τα τελευταία χρόνια φάνηκε ότι σε τέτοιες καταστάσεις εξόμφαλμης κακουργηματικής δράσης ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΊ ΣΩΣΤΑ.

2.Αναπτερώθηκε το εθνικό μας φρόνημα. Να σκεφτείτε πολλοί φίλοι έβγαλαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους τη γαλανόλευκη σημαία μας,αυτό το αιώνιο σύμβολο τιμής και δόξας, που μας το είχαν κλέψει τα τελευταία χρόνια πολλά φασιστοειδή και πάσης φύσης λαμόγια.(Σαφώς δεν μέμφομαι τον κάθε συμπολίτη του που έχει τη σημαία στο σπίτι του,αλλά τους συγκεκριμένους υποκριτές, τους άρρωστους εθνικιστές)Είχαν ειδοποιηθεί το αγνό αυτό σύμβολο λεβεντιάς και πατριωτισμού εθνικόφρονες, "μακεδονομάχοι",χρυσαυγίτες ,θεούσοι,βυζαντινόπληκτοι και λοιποί.

3.Το έκτρωμα της χρυσής αυγής,που το εξέθρεψε η νεοφιλελεύθερη αστική "δημοκρατία ",το θέριεψε και το ενταφίασε ο πληρωμένος τύπος, το άφησε ανέγγιχτο ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον βόλευε, το απομύζησε εκλογικά η ΝΔ γιατί συγγενεύουν ιδεολογικά και το συντήρησε η πλουτοκρατία(εφοπλιστές, βιομήχανοι, τσιφλικάδες) για να κάνει τα υπερκέρδη της ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ!!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

1.Η ελληνική αστυνομία πάσχει. Δεν είναι δυνατόν να έχει διεισδύσει τόσο πολύ μέσα στις τάξεις της ο ιδεολογικός φασίζων αχταρμάς της χρυσής αυγής.

Ο Έλληνας αστυνομικός επιτελεί ένα λειτούργημα, έχει μία ορισμένη αποστολή, δεν δρα διχαστικά, δε μεροληπτεί,πράττει το καθήκον του,διασφαλίζει την έννομη τάξη, συλλαμβάνει κακοποιά στοιχεία.

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ,Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ,ΤΟΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ,ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ.

2.Εκπλαγήκαμε που πολλοί- με αφορμή την καταδίκη της χρυσής αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης - δεν άντεξαν άλλο τη μάσκα του ήσυχου,νομοταγούς,νομιμόφρονος πολίτη και άρχισαν να εξαπολύουν μύδρους κατά της Δικαιοσύνης ή να λένε αρλούμπες περί μεροληπτικής αντιμετώπισης των χρυσαυγιτών σε σχέση με παραπτώματα αριστεριστών, λες και είναι ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΝΙΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

3.Η Λακωνία για μία ακόμη φορά ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΥΣΑ από το κορυφαίο αυτό γεγονός απονομής δικαιοσύνης. Καμιά εκδήλωση, καμιά πορεία, καμιά συγκέντρωση, αυτή τη μέρα, της γιορτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Κλείνοντας , φίλοι μου, ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ αν και φοβάμαι ότι έχει δίκιο ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Δανίκας στο σημερινό άρθρο του " Ο Κασιδιάρης ζει μέσα μας"

Σίγουρα, θέλει πολλά η ελληνική μας κοινωνία για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο πολυπολιτισμικής αποδοχής, θρησκευτικής ανέχειας και λοιπά και λοιπά.....

(*) Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr