ΣΠΑΡΤΗ. Έντονη δυσφορία υπάρχει σε θεσμικούς και επιστημονικούς φορείς της Λακωνίας διότι δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν προσκληθεί στην εσπερίδα με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη» και ομιλητή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη που θα γίνει στον Μυστρά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notospress.gr μεταξύ άλλων που ξέχασαν να προσκαλέσουν οι διοργανωτές είναι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας, κ.α.

Όπως σχολιάζουν μέλη των πιο πάνω φορέων σε μια συζήτηση – ενημέρωση για την Αγροτική Ανάπτυξη δεν είναι δυνατόν να μην προσκαλούνται εγκαίρως οι θεσμικοί εκπρόσωποι των Λακώνων αγροτών.

Το notospress.gr κατέγραψε, όσο είναι δυνατόν, τον βασικό προβληματισμό εκπροσώπων των φορέων, προκειμένου να διευκολύνει την διαδικασία και να δοθεί η ευκαιρία στον υπουργό να απαντήσει. Είναι παράδοξο το γεγονός όταν μάλιστα κάποιος αναλογιστεί ότι ο κ. Βορίδης δεν έχει ούτε θέμα επικοινωνίας, ούτε ευφράδειας, ούτε πολιτικής τεκμηρίωσης όσων κομίζει.

Μάλλον πρόκειται για οργανωτική αστοχία, που καταδεικνύει όμως την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακοπή της δίκης για τον θάνατο εικονολήπτη από σαϊτα

Φράγμα Οινούντα: Ο μελλοντικός αγωγός άρδευσης να ακολουθεί τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες

«Καλπάζει» ο κορονοϊός στην Πελοπόννησο. 19 νέα κρούσματα