ΕΛΛΑΔΑ. Μεγαλώνοντας είναι καλό να φροντίζεις την εμφάνιση και το στυλ σου όπως έκανες και σε μικρότερες ηλικίες. Το να βρεις ένα κατάλληλο κούρεμα για την ηλικία σου, το σχήμα προσώπου σου και το δικό σου στυλ είναι από τα σημαντικότερα βήματα για μια ωραία εμφάνιση. Η σωστή επιλογή θα σε δικαιώσει καθώς έτσι θα δείχνεις πιο περιποιημένος, φρέσκος και ελκυστικός. Αντίθετα, τα παραμελημένα μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος.

Ο Τάκης Λαμπρινός - Ανδρικές και παιδικές κομμώσεις στην οδό Βρασίδου 132 στη Σπάρτη, υπενθυμίζει ότι γενικότερα τα άσπρα-γκρι μαλλιά μπορούν να δείχνουν πολύ όμορφα με το κατάλληλο κούρεμα και την απαραίτητη περιποίηση, θεωρούνται μάλιστα πολύ σέξι και από πολλές γυναίκες. Μερικοί άντρες επιλέγουν ακόμα και να τα βάφουν γκρι για να έχουν ένα πιο μοντέρνο και ώριμο look. Παρακάτω θα βρεις 3 μοναδικά κουρέματα που κολακεύουν τους άντρες μεγαλύτερων ηλικιών!

Μεσαίου μήκους comb over μαλλιά

Για κομψούς και στιλάτους άντρες είναι ιδανικό το comb over κούρεμα. Είναι εξαιρετικό για μεγαλύτερες ηλικίες και δείχνει υπέροχο με λίγα διακριτικά γένια.

Όμορφο κούρεμα faux hawk

Το faux hawk είναι ένα πολύ στιλάτο χτένισμα που ουσιαστικά αναφέρεται στη μοϊκάνα με ξυρισμένα τα μαλλιά στο πλάι. Ωστόσο το κούρεμα αυτό δείχνει πολύ όμορφο και χωρίς το ξυρισμένο μέρος. Έτσι είναι ευκολότερο να ταιριάξει σε κάθε άντρα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αντρικό buzz cut κοντό αντρικό κούρεμα

Το buzz cut κούρεμα είναι για εσένα που δε θες να αφιερώνεις πολύ χρόνο για τα μαλλιά σου. Με το πέρασμα των χρόνων τα μαλλιά λεπταίνουν και αραιώνουν, έτσι με ένα τέτοιο κούρεμα αυτό δε θα φανεί ποτέ. Είναι ένα πολύ αρρενωπό κούρεμα, κατάλληλο για τους άντρες με έντονες γωνίες στο πρόσωπο.