«Ναι» κατά ισχυρή πλειοψηφία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης24-09-2020 14:11   

ΣΠΑΡΤΗ. «Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης  ,  στη συνεδρίαση τής 23-9-2020 ,   με 26  ΝΑΙ (από τις παρατάξεις ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΥ – ΒΑΛΙΩΤΗ  - ΒΟΥΝΑΣΗ) και  12 ΟΧΙ (από την παράταξη ΔΟΥΚΑ) επιβεβαίωσε με τρόπο ηχηρό και αδιαμφισβήτητο ,  την αναγκαιότητα ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου – 7ου Νηπιαγωγείου  Σπάρτης στο οικόπεδο που έχει αγοραστεί για τον σκοπό αυτό , στο Νέο Κόσμο ,   διευρύνοντας , μάλιστα , εντυπωσιακά την αρχική πλειοψηφία (18 ΝΑΙ-12 ΟΧΙ) του Φεβρουαρίου 2020». Με αυτή την ανακοίνωση χειροκροτούν οι κάτοικοι Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.

«Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού  εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την απόφαση αυτή , αφού πρόκειται για ένα σχολείο το οποίο θα καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες μιας  μεγάλης συνοικίας που  στερείται σχολικής μονάδας  , θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης ΟΛΩΝ των σχολείων της πόλης και θα συντελέσει αποφασιστικά στη λύση του στεγαστικού προβλήματος των Νηπιαγωγείων .

Οι κάτοικοι Ν. Κόσμου – Ψυχικού θεωρούν πως στην χθεσινή συνεδρίαση δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι . Υπήρξε ΜΟΝΟ μια ισχυρότατη  και αδιαμφισβήτητη απόφαση  του δημοτικού  συμβουλίου για σύναψη προγραμματικής σύμβασης Δήμου –  Περιφέρειας   που ΠΡΕΠΕΙ να υλοποιήσει ΑΜΕΣΑ  ο κ.  Δήμαρχος  , ο οποίος  , ως θεσμός , έχει εκ του νόμου ένα ξεκάθαρο ειδικό υπηρεσιακό καθήκον , αυτό της εκτέλεσης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών.

Προειδοποιούμε πως οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία για το μέλλον αυτού του σχολείου , το οποίο κατακτήθηκε δικαιωματικά με τους πολύχρονους αγώνες των κατοίκων και του εκπαιδευτικών».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ