ΕΛΛΑΔΑ. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη η Τζίνα Αλιμόνου και μίλησε για την καραντίνα, το θέατρο και τους τρόπους με τους οποίους φροντίζει τον εαυτό της. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός απόκάλυψε με ποια εκπομπή κάνει συζητήσεις και μίλησε για μια πρόταση που την εξέπληξε ευχάριστα..

«Ήμουν κατάκοπη στο τέλος της καραντίνας» δήλωσε στη συνέντευξή της και όχι άδικα με τέσσερα παιδιά στο σπίτι. Η Τζίνα Αλιμόνου είπε ότι είχε βοήθεια από τη μητέρα της που της κάνει τα ψώνια και μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Για την τηλεόραση ανέφερε: «Έχω κάνει συζητήσεις με το Dot για κάποια ενότητα», ενώ για τα σχέδιά της αναφορικά με το θέατρο είπε: «Τον Δημήτρη Αποστόλου τον συμπαθώ πάρα πολύ. Με εξέπληξε η πρότασή του για θεατρικό. Μακάρι να προχωρήσει. Είμαι λίγο στενά από χρόνο». Τέλος, έδωσε συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας. «Έχω αρχίσει face yoga. Δεν κάνω μπότοξ» είπε.

Αν και η υποκριτική είναι η μεγάλη της αγάπη, η Τζίνα Αλιμόνου αποφάσισε να ανοίξει το δικό της κανάλι στο YouΤube με μικρές εκπομπές και θέματα μόδας, μακιγιάζ και διατροφής.

Γεννηµένη στη Σπάρτη, η Τζίνα Αλιµόνου ήταν γνωστό µοντέλο, ενώ είχε κάνει και επιτυχηµένα βήµατα στην υποκριτική. Η λαµπερή ηθοποιός και ο επιχειρηµατίας Παύλος Βαρδινογιάννης παντρεύτηκαν στις 26 Ιουλίου 2006, µε το µυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου στο «Island». Η τελευταία κοινή εµφάνιση του ζευγαριού - που απέκτησε τέσσερα παιδιά - έγινε τον Οκτώβριο του 2016, όταν µόλις είχαν επιστρέψει από την Αµερική. Η συνέχεια γράφεται στις δικαστικές αίθουσες με το ζευγάρι να προσπαθεί να λύσει τα θέματα της κηδεμονίας των παιδιών και της μηνιαίας διατροφής για τη Τζίνα Αλιμόνου.