Ταξιδιωτικό βιωματικό περιοδικό της Τσεχίας εκθειάζει την απίστευτη ομορφιά της παραλίας

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Ανάμεσα στις δέκα καλύτερες παραλίες της Ελλάδας συγκαταλέγει την παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο, το βιωματικό ταξιδιωτικό περιοδικό Pelipecky.cz από την Τσεχία.

Το απίστευτο φυσικό κάλλος που χαρακτηρίζει την ακτή δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Εντυπωσιακοί χρυσαφένιοι αμμόλοφοι (πολλές φορές αγγίζουν και τα 10 μέτρα!), μια λωρίδα γης μέσα στη θάλασσα που χωρίζει την ακτή σε δύο επιμέρους κόλπους και διαυγή, πεντακάθαρα νερά συνθέτουν την εντυπωσιακή εικόνα της, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

Αν στον ορισμό, λοιπόν, «παραδεισένια παραλία» συγκαταλέγονται χαρακτηριστικά όπως χρυσαφένια, ψιλή αμμουδιά και κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά, τότε ο Σίμος στην Ελαφόνησο σίγουρα ανταποκρίνεται στην περιγραφή.

Σημειώστε ότι το Pelipecky.cz είναι μια διαδικτυακή πύλη για ταξίδια και χώρες του κόσμου αφιερωμένη σε άτομα που τους αρέσει να ταξιδεύουν, αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ. Οι συντάκτες της πύλης Pelipecky.cz είναι ενθουσιώδεις ταξιδιώτες και μοιράζονται το πάθος τους με τους αναγνώστες τους, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.