ΣΠΑΡΤΗ. 770.000 επισκέψεις και συνεπώς πάνω από 2.000.000 απηχήσεις έχει η προβολή της Κεντρικής Πλατείας της Σπάρτης από την Skyline Web camera του Notospress.gr. Πρόκειται για μια δραστική πανοραμική προβολή που είναι ήδη και στις επιλογές πολλών ετεροδημοτών και ομογενών Σπαρτιατών. Με δυνατότητα ταυτόχρονης προώθησης σε facebook και twiter αλλά και με δυνατότητα time - lapses. Ενημέρωση για τον καιρό και εντοπισμό στον παγκόσμιο χάρτη. Η Σπάρτη βρίσκεται δίπλα στους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Οι αιρετοί ίσως θεωρούν ότι ο Τουρισμός αρχίζει και τελειώνει στο περίπτερο που βρίσκεται στο πάρκο του Οσίου Νίκωνος... Υπογραμμίζουμε λοιπόν ότι καλόν είναι το πλάνο - εικόνα της κάμερας να είναι ιδιαίτερα επιμελημένο. Να μην υπάρχουν ξερά παρτέρια, κρεμασμένα καλώδια, λάμπες που δεν καίνε και κάδοι υπερχειλισμένοι.

Οι υπεύθυνοι Τουρισμού θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί αυτό το «παράθυρο στον κόσμο» και να έχουν αξιοποιήσει την ευκαιρία που δίνει η προβολή από το notospress.gr. Tα νούμερα είναι ασυναγώνιστα και μάλλον αδιανόητα (ή δυσνόητα) για τους αιρετούς έχοντες την ευθύνη προβολής της πόλης.

Webcam Live