Αλεπάλληλες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Σπάρτης16-09-2020 13:46   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ έγινε γνωστό ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο Υψηλής Τάσης (ΑΔΜΗΕ) για την διασύνδεση Πελοποννήσου - Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί Γενική Διακοπή Ρεύματος την Πέμπτη  17/9/2020 στις παρακάτω περιοχές:

από ώρας  06:30 έως 08:00
Αναβρυτή,Αγ.Ιωάννης,Παρόρι, Μυστράς,Τρύπη,Σουστιάνοι,Βορδόνια,Καστόρι, Αλευρού,Περιβόλια,Πελλάνα,Αγ.Κωσταντίνος,Αγόριανοι,Γεωργίτσι,Λογγανίκος ,Κονιδίτσα, Κολλίνες.

από 07:00 έως 14:00 
Βόρειο τμήμα Aμυκλών από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της Shell επί της ΕΟ Σπάρτης- Γυθείου ,οικ. Κατσαρού έως Καταγιάννη. 


Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί Γενική Διακοπή Ρεύματος την Πέμπτη  17/09/2020 στις κάτωθι περιοχές:

από ώρα 08:00 έως 10:00
Αγ.Ιωάννης Θεολόγος ,Χρύσαφα ,Αγριάνοι ,Καλλονή και εκατέρωθεν της Επαρχ.Οδού Σπάρτης-Αγριάνων.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ