• Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
  • Συμβουλευτικό Κέντρο Μητρότητας

ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Νικολέτα Παπαδοπούλου και μια μεγάλη ομάδα επιστημόνων και συνεργατών της απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό στελέχωσης δύο σημαντικών Κέντρων στη Λακωνία. Πρόκειται για τα Κέντρα «Νόησις» σε Σπάρτη και Γύθειο.

Είναι σημαντικό, η κοινωνία, οι οικογένειες, η εκπαιδευτική κοινότητα, τα νέα ζευγάρια, να έχουν διέξοδο και έγκυρο συνομιλητή σε ότι αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή στην βρεφική, στην παιδική, στην εφηβική και στην ανήλικη ζωή.

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Το Κέντρο Ειδικών θεραπειών «Νόησις», σε Σπάρτη και Γύθειο, κάθε χρόνο είναι σε θέση να διεκπεραιώσει, να διαχειρισθεί και να παρακολουθήσει μικρά και μεγάλα προβλήματα, σύνθετα και ιδιότυπα περιστατικά, καταστάσεις που αν και είναι απλές προβληματίζουν ή διαταραχές που ως κρίσιμες απαιτούν εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων.

Συμβουλευτικό Κέντρο Μητρότητας

Η Εγκυμοσύνη, ο Θηλασμός, η Προετοιμασία τοκετού και η Βρεφική ανάπτυξη είναι πλέον περίοδοι της ζωής που μπορούν να φέρνουν μόνο χαρά, σιγουριά και ευτυχία με την βοήθεια, ενημέρωση και προγραμματισμό στο Συμβουλευτικό Κέντρο Μητρότητας!

Διεύθυνση: Νικολέτα Παπαδοπούλου

Λακωνία: Σπάρτη - Γύθειο

Ραντεβού: Τηλέφωνο 27310 20793. Email: info@kentronoisis.gr