ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Η ομάδα γκράφιτι '' Political Stencil.'' σχεδίασε με χρώμα και εικόνες από τη χλωρίδα και τη πανίδα του Υδροβιότοπου της περιοχής Ναυπλίου Νέας Κίου , την επιφάνεια του παλιού εργοστασίου Πελαργός στην Αργολίδα, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Προσκεκλημένοι από την ομάδα των Φίλων Υδροβιότοπου Ναυπλίου - Νέας Κίου και μετά από άδεια της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αργολίδας , πραγματοποιήθηκε γκράφιτι στην επιφάνεια του παλιού εργοστασίου «Πελαργός» με θέμα την ομορφιά του φυσικού τοπίου του υδροβιότοπου της περιοχή Ναυπλίου νεάς Κίου , αποτυπώνοντας τη χλωρίδα και την πανίδα που φιλοξενεί η περιοχή.

Υδρόβια, καλοβατικά και παρυδάτια πουλιά, μικρά και μεγάλα, μόνιμα και μεταναστευτικά (κορμοράνοι, φλαμίγκο, γλάροι, ερωδιοί, πάπιες, καλαμοκανάδες, σκαλίδρες, πελαργοί κ.α.), η θαλάσσια χελώνα καρέττα-καρέττα και πλήθος άλλων ειδών ορνιθοπανίδας, άφησαν το αποτύπωμά τους στην εξωτερική πλευρά του εργοστασίου «Πελαργού». Στην προσπάθεια αυτή για την ανάδειξη του Υδροβιοτόπου και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει συμμετείχαν με μια πινελιά και πάρα πολύς κόσμος.

Photos / Video: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ