Ορίσθηκε η επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής

Γράφει ο Δημήτρης Πανάγος

ΣΠΑΡΤΗ. Ο κορονοϊός αποδεικνύεται μέγας διώκτης των αθλητικών εκδηλώσεων, κάθε μορφής. Ειδικότερα, αυτές που συμπεριλαμβάνουν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών, η μία μετά την άλλη, σβήνουν από τα κελεντάρια των χιλιάδων πιστών ακολούθων τους.

Έτσι λοιπόν, ήρθε και η σειρά του Spartan Race να υποστεί τις συνέπειες της πανδημίας. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του αγώνα για την Ελλάδα, η διεξαγωγή του Spartan Race που είχε προγραμματιστεί για τις 5-8 Νοεμβρίου 2020, ματαιώνεται.

Ωστόσο, το ραντεβού των φίλων του κορυφαίου αγώνα μετ’ εμποδίων στον κόσμο ανανεώνεται για τον Νοέμβριο του 2021 και πιο συγκεκριμένα για το τριήμερο 4 έως 7 Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε η κα Ρούλα Γκαρμάτη, υπεύθυνη για το ελληνικό σκέλος του αγώνα, οι νέοι υγειονομικοί περιορισμοί που διέπουν διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους αυτή την περίοδο, ειδικότερα δε, η μείωση του συνολικού αριθμού των συμμετεχόντων - αθλητών, εθελοντών, βοηθητικών - από 5000 σε 100, κατέστησαν αδύνατη την εφετινή διεξαγωγή του Spartan Race.

Ευχή όλων, συμμετεχόντων, βοηθών, θεατών, η πανδημία της Covid-19 να αντιμετωπιστεί με επιτυχία, έτσι ώστε αθλητικά γεγονότα όπως και το Spartan Race να επιστρέψουν στην κανονικότητα των πολυάριθμων φίλων τους.