Η Condor Airlines επεκτείνει τα δρομολόγια από Καλαμάτα προς Μόναχο και Ντίσελντορφ09-09-2020 09:58   

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία, για πρώτη φορά, πετά στην Ελλάδα έως και το Νοέμβριο του 2020, λόγω της αυξημένης ζήτησης από τη Γερμανία.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η αεροπορική εταιρεία πτήσεων αναψυχής Condor ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια του Μονάχου και του Ντίσελντορφ από/προς την Καλαμάτα θα παραμείνουν στο πτητικό πρόγραμμά της έως και το Νοέμβριο του 2020, για πρώτη φορά, λόγω της αυξημένης ζήτησης από τη Γερμανία. Συγκεκριμένα, ο γερμανικός αερομεταφορέας έχει επεκτείνει τις πτήσεις σύμφωνα με τις παρακάτω συχνότητες:

  • Ντίσελντορφ: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (έως τις 19 Οκτωβρίου) και κάθε Παρασκευή (από 23 Οκτωβρίου)
     
  • Μόναχο: Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (έως τις 23 Οκτωβρίου) και κάθε Κυριακή (από 1η Νοεμβρίου).

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, εκτός της Καλαμάτας, η Condor είχε απευθείας πτήσεις από 8 γερμανικά αεροδρόμια προς: Ηράκλειο, Καβάλα, Κεφαλονιά Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Βόλο και Ζάκυνθο, καθώς και προς Λάρνακα και Πάφο.

Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας, η προστασία με μάσκα προσώπου είναι υποχρεωτική για τους επιβάτες και το πλήρωμα καμπίνας σε όλες τις πτήσεις της Condor σύμφωνα με τα μέτρα που εισήγαγε η γερμανική βιομηχανία αερομεταφορών για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19. Η Condor ενημερώνει ότι η ποιότητα του αέρα επί του πλοίου αντιστοιχεί σε εκείνη σε χειρουργεία γερμανικού νοσοκομείου, λόγω της κατεύθυνσης της ροής του αέρα και των φίλτρων που έχουν εγκατασταθεί.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ