«Το νερό δεν είναι εμπόρευμα, είναι δημόσιο αγαθό πρώτης ανάγκης»07-09-2020 18:38   

Δεν θα αποδεχτούμε την ίδρυση και λειτουργία Ανώνυμης Εταιρείας, που διακαώς επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και οι λοιποί εταίροι τους στο «Μαύρο μέτωπο»

ΠΑΤΡΑ. Έντονη είναι η αντίδραση του Δήμου Πατρέων σχετικά με τη δημιουργία ΑΕ για την διαχείριση του νερού. Ο Δήμος Πατρέων στρέφεται κατά των κομμάτων που όπως αναφέρει έχουν δημιουργήσει «μέτωπο» εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών.

«Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε σφόδρα γιατί κάτω από την διεκδίκηση και την ασφυκτική πίεση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας προς τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, το νερό του φράγματος Πείρου – Παραπείρου έρχεται δωρεάν στην Πάτρα για να καλυφθούν οι ανάγκες των νοικοκυριών, των επαγγελματιών και των αγροτών.

Επανέρχεται και απαιτεί να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση η Δημοτική Αρχή στην ίδρυση και λειτουργία Ανώνυμης Εταιρείας για την διαχείριση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου.

Η θέση μας είναι σταθερή και εγκρίθηκε από τον λαό της Πάτρας. Δεν θα αποδεχτούμε την ίδρυση και λειτουργία Ανώνυμης Εταιρείας, που διακαώς επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και οι λοιποί εταίροι τους στο «Μαύρο μέτωπο», γιατί θα χαρατσωθεί ο λαός και θα απαλλαγεί η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά κα οι επόμενες από την ευθύνη της χρηματοδότησης της λειτουργίας και συντήρησης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου.

Για τους «αριστερούς» πρόθυμους υπηρέτες του συστήματος δεν φταίει ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης, που εμπορευματοποιεί το νερό και τα άλλα δημόσια κοινωνικά αγαθά αλλά όσοι αγωνίζονται για να ικανοποιηθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας, όσοι αγωνίζονται για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ