ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Τα βλέμματα και τον θαυμασμό όλων, κέρδισε τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις αθλητικές της επιδόσεις η εκρηκτική Ασημίνα Ιγγλέζου, στο Spetsathlon που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...

Η μαμά, μοντέλο και αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, κατάφερε να ολοκληρώσει μια απαιτητική διαδρομή, η οποία περιελάμβανε 750m. κολύμβηση, 25km ποδήλατο και 5km τρέξιμο σε 1 ώρα και 26 λεπτά.

«Ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας, στον οποίο ήθελα πολύ να συμμετάσχω για να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου. Δεν είμαι τριαθλήτρια, αλλά νομίζω τα κατάφερα πολύ καλά. Όλοι οι συμμετέχοντες, είχαμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη να τρέξουμε, καθώς λόγω τις πανδημίας δεν γίνονται αγώνες. Το καταφέραμε χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια της Προέδρου και Ιδρύτριας του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, Μαρίνα Κουταρέλλη, η οποία φρόντισε κυριολεκτικά και την τελευταία λεπτομέρεια για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας εν μέσω πανδημίας», αναφέρει η Ασημίνα Ιγγλέζου στο loutraki365.gr.

Και μπορεί το μικρό της όνομα να είναι Ασημίνα, ωστόσο κέρδισε το χρυσό στις καρδιές όλων όσοι παρακολούθησαν το Spetsathlon στο Λουτράκι. Ο λόγος; Στο παρακάτω video:

https://www.instagram.com/p/CEw0oS3Bh24

Διαβάστε περισσότερα στο loutraki365.gr