ΣΠΑΡΤΗ. Το προγραμματισμένο για την Δευτέρα 7/9/2020 Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης μετατίθεται για την Τετάρτη 9/9/2020.

Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε ανειλημμένες θρησκευτικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις (εορτή Παναγίας Φανερωμένης και Γιάτρισσας) των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου

Η νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο βιβλιοθήκης), την Τετάρτη στις 19:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Σημειώνεται, πως σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ.10 του άρθρου 3 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης (αριθ.απόφ.242/13-07-2016), είναι δυνατόν:

«10. Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας, που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίησή της».