Γίνε σύνδρομητής! Μέλος του notos club

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. To notospress.gr επι 10 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Με συνεχή ροή ειδήσεων, μαχητικά ρεπορτάζ και αυθεντικές συνεντεύξεις, ξεκίνησε ως δυναμικό μέσον ενημέρωσης της Λακωνίας κι εξελίσσεται σε πολλά υποσχόμενο μέσον της Πελοποννήσου.

Η αυτονομία και ανεξαρτησία του, στο βαθμό που το κάνει να ξεχωρίζει, οφείλεται μέχρι σήμερα κυρίως στην οικονομική του αυτάρκεια και στην ανεξάρτητη λειτουργία του. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που το έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις αναγνωσιμότητας και αποδοχής.

Γνωρίζετε καλά ότι η, πραγματικά, ανεξάρτητη δημοσιογραφία υπάρχει μόνον όταν είναι εξασφαλισμένη η οικονομική ανεξαρτησία του Μέσου που την εκφράζει.

Εν μέσω κοινωνικής και υγειονομικής κρίσης, στη δίνη της ρευστότητας που συνεχίζει να χαρακτηρίζει πολλούς τομείς στην Ελλάδα και την ώρα που η περιφερειακή αγορά αντιμετωπίζει πλέον ανυπέρβλητα προβλήματα επιβίωσης, αυτή η ανεξαρτησία κάθε ΜΜΕ όπως και του notospress.gr, απειλείται άμεσα!

Έτσι, με ευθύτητα, απευθυνόμαστε σε εσάς, με τη βεβαιότητα ότι έχετε παρακολουθήσει, κρίνει και εγκρίνει, έστω σε κάποιο βαθμό, το έργο μας, προκειμένου να αποτελέσετε έναν από τους πρώτους συνδρομητές του notospress.gr.

Μέχρι σήμερα η λύση της συνδρομής αφορούσε τον έντυπο τύπο. Οι εποχές αλλάζουν όπως και ο τύπος. Ωστόσο με δεδομένο ότι ο ψηφιακός αυθεντικός τύπος παρόλο που έχει θεσμοθετημένες υποχρεώσεις και έναν άκρατο ανταγωνισμό στην αγορά του διαδικτύου, παρέχει απολύτως δωρεάν την ύλη του χωρίς να έχει έσοδα από πωλήσεις - αναγνώσεις φύλλων ούτε και από κρατικές υποχρεωτικές δημοσιεύσεις.

Θεωρούμε αναγκαίο αλλά και δίκαιο, όποιος θέλει, είτε να στηρίξει, είτε να επιβραβεύσει το έργο μας, να συνδράμει με την ετήσια ενίσχυση - συνδρομή του.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχει νόημα αλλά και στήριγμα κάθε προσπάθεια για ανεξάρτητη δημοσιογραφία αλλά και αντικειμενική παρέμβαση που θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε.

Ηλίας Μπόνος