Τεράστια επένδυση: 4 εργοστάσια σχεδιάζει να κατασκευάσει η φαρμακοβιομηχανία Demo στην Τρίπολη

ΤΡΙΠΟΛΗ. Η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Τρίπολη θα προχωρήσει από την φαρμακοβιομηχανία Demo.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου, στη Βιομηχανική Περιοχή. Η Demo έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες εκτάσεις και είναι σχεδόν όλα έτοιμα για να αρχίσουν τα έργα.

Ήδη, στην αποθήκη της εταιρείας καταφθάνουν τα πρώτα μηχανήματα.

Το εντυπωσιακό όμως είναι άλλο και το αποκάλυψε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξη του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ. Βλάσης αποκάλυψε ότι η επένδυση της οικογένειας Δέμου προβλέπει όχι ένα αλλά τέσσερα εργοστάσια τα οποία σταδιακά θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια στη ΒΙΠΕ.

Μάλιστα, η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 90.000.000 ευρώ, ποσά ασύλληπτα για την Τρίπολη.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός προβλέπει συνολικά τη δημιουργία 500 θέσεων εργασίας στην περιοχή μας, αριθμός τεράστιος που θα λύση το εργασιακό πρόβλημα και σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Η επιλογή της οικογένειας Δέμου να επενδύσει στην Τρίπολη, είναι αξιέπαινη και δείχνει την αγάπη που υπάρχει για την πόλη και την Αρκαδία συνολικά.

Στην επιλογή αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο η προσωπική φιλία του κ. Δέμου με τον Κώστα Βλάση, διότι σε άλλη περίπτωση η επένδυση ενδεχομένως να γινόταν αλλού και όχι στην Τρίπολη.

Πάντως, για την εν λόγω επένδυση είναι ενήμερος και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι απόλυτα θετικός και υπέρμαχος να δοθούν κίνητρα στον κ. Δέμο (φορολογικά και άλλα), στο πλαίσιο του σχεδίου για την μεταλιγνιτική εποχή.