Εξελίσσεται η πρωτοβουλία του Θανάση Δαβάκη για το αεροδρόμιο της Σπάρτης

03-09-2020 20:50   

ΣΠΑΡΤΗ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία του βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Δαβάκη, σχετικά με την προοπτική του αεροδρομίου της Σπάρτης. 

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντησή του με τον Διοικητή της ΥΠΑ, πτέραρχο ε.α. Γ. Δριτσάκο για το σκοπό αυτό. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας,

ο οποίος παρακολουθεί το θέμα στενά,  ο σύμβουλος μηχανικός αεροδρομίων Μενέλαος Γερουλάκος, ο αρχιτέκτων, χειριστής αεροπλάνων Σπύρος Τζινιέρης, ο σύμβουλος του Διοικητή αντιπτέραρχος ε.α. Ν. Λύρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. 

Αφού έγινε μια ιστορική ανασκόπηση των διαφόρων χρονικών φάσεων του αεροδρομίου της Σπάρτης, εξετάστηκαν οι τεχνικές και νομικές προϋποθέσεις για τη λειτουργική προοπτική του. Παράλληλα, έγινε μία επισκόπηση των δραστηριοτήτων και των λειτουργιών που με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι εφικτό να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν σε αυτό.

Αποφασίστηκε, άμεσα να επισκεφθεί το αεροδρόμιο της Σπάρτης ο Διοικητής της ΥΠΑ πτέραρχος ε.α. Γ. Δριτσάκος συνοδευόμενος από υπηρεσιακό κλιμάκιο, με σκοπό την επιθεώρηση και καταγραφή των προκαταρκτικών παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν. 

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ