ΠΑΤΡΑ. Η τέταρτη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκινά την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στην οδό Γεωρ. Ολυμπίου 90 στην Πάτρα από τον διάσημο καλλιτέχνη της street art, EDMON1419.

Ο EDMON1419 έρχεται από την Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία- που ανήκει στις θεματικές τοιχογραφίες της φετινής διοργάνωσης- στον αστικό ιστό της Πάτρας.

Οι ιδιαίτερες τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο, με τις ρεαλιστικές συνθέσεις, τις έντονες αντιθέσεις και τα μεγάλα ρεαλιστικά πορτρέτα του, τον κατατάσσουν στους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο EDMON1419, έχοντας 10 χρόνια εμπειρίας στη street art, έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, ενώ έχει συνεργαστεί και «διακοσμήσει» με τα χαρακτηριστικά έργα του πολλές επιχειρήσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Λονδίνο, καθώς και έχει συμβάλει σημαντικά στην εξοικείωση των παιδιών και των εφήβων με την τέχνη του graffiti στην Κύπρο, μέσω του διδακτικού του έργου σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Για την τοιχογραφία που θα δημιουργήσει στο πλαίσιο του ArtWalk 5, εμπνέεται από την μουσική και από μία πολύ σημαντική προσωπικότητα της κλασσικής μουσικής με τεράστιο έργο και επιρροή!

Περισσότερες πληροφορίες για τον EDMON1419, μπορείτε να βρείτε εδώ.