Πρώτη θέση για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καλαμάτας από τον Πρωταθλητή Ελλάδος 2020!

02-09-2020 06:34   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με τρεις αθλητές συμμετείχε στη Ατομική χρονομέτρηση Ανάβαση Πάρνηθας την Κυριακή 30/8/2020 ο σύλλογος μας ,με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ειδικότερα : 1) Στην κατηγορία Μάστερ Α ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 Σταύρος Κανελλόπουλος με χρόνο 32:04 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη (1)θέση στη γενική κατάταξη των κατηγοριών masters. 2)Στην κατηγορία

Μάστερ Β έλαβε μέρος ο Γιώργος Ψωματαρης και με χρόνο 38:58 αναρριχήθηκε στην 18η θέση. 3) Στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με χρόνο 37:12 βρέθηκε στην πέμπτη (5) θέση πραγματοποιώντας αξιοσημείωτη εμφάνιση δεδομένου του υψηλού ανταγωνισμού λόγω συμμετοχής έμπειρων πρωταθλητών της προαναφερόμενης αγωνιστικής κατηγορίας.

Στις 22/8/2020 σε ανάβαση 35κμ στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας αγωνίστηκαν οι αθλητές  Σταύρος Κανελλόπουλος και Νικόλαος Κωνσταντόπουλος αποσπώντας την δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα. Στις 23/8/2020 σε σιρκουί 37 κμ στο Ολυμπιακό χωριό αγωνίστηκαν οι αθλητές Δημήτρης Δημητρακόπουλος και Φώτιος Κωτσιοπουλος. Ο μεν πρώτος κατάκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του και ο έτερος αθλητής μας είχε αξιόλογη αγωνιστική παρουσία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την επίπονη προσπάθεια τους και εύχεται σε όλα τα μέλη υγεία και καλή συνέχεια.! Ευχαριστούν την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle - Fit&Shape Greece για την υποστήριξη των αθλητών με τα προϊόντα της.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ