Μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη για τους μαθητές που έδωσαν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις

ΠΑΤΡΑ. Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης απευθύνεται στους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που περάσατε από τη δύσκολη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, είτε καταφέρατε να πετύχετε το στόχο σας είτε όχι. Να θυμάστε ότι ο δρόμος της ζωής είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά ταυτόχρονα όμορφος και ότι δεν κρίνονται τα πάντα από τα σημερινά αποτελέσματα.
Γνωρίζουμε ότι δώσατε τη φετινή μάχη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, χωρίς να ξέρετε ούτε πότε θα δώσετε εξετάσεις, παλεύοντας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βλέποντας τις οικογένειές σας να προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας και της διαχείρισής της. Αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες σαν αγωνιστές και γι’ αυτό πρέπει να είστε υπερήφανοι.
Ως αγωνιστές καλείστε από εδώ και πέρα να αντιμετωπίσετε τη ζωή, όπου και αν βρεθείτε από Σεπτέμβρη, είτε στο Πανεπιστήμιο, είτε στην κατάρτιση, είτε στους χώρους εργασίας, είτε αποφασίσετε να ξαναδώσετε εξετάσεις.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε στους εκπαιδευτικούς και όλους τους εθελοντές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, που έκαναν και φέτος δυνατό το να σταθεί ο Δήμος μας αρωγός στην προσπάθεια για μόρφωση που κάνουν εκατοντάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών της πόλης μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνία στο μέλλον θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων και να σας προσφέρει τη ζωή που σας αξίζει. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλλετε και εσείς. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό σας.
Καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σας ζωή!»