ΣΠΑΡΤΗ. Για 2η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο ΚΔΑΠ της Λακωνίας "Αγωγή" σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον ανανεωμένο και ιδανικά διαμορφωμένο χώρο του, για την παραγωγική απασχόληση των παιδιών σας.

Με την καθοδήγηση του έμπειρου και επιστημονικά καταρτισμένου μας προσωπικού ,το ΚΔΑΠ "Αγωγή" προσφέρει στους μικρούς μας φίλους ποικίλες εκπαιδευτικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με στόχο την δημιουργία ερεθισμάτων και ενδιαφερόντων.

Μαζί θα μελετήσουμε, θα διαβάσουμε βιβλία και παραμύθια, θα οργανώσουμε θεατρικές παραστάσεις, θα δούμε ταινίας και θα ακούσουμε μουσική.

Στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο μας θα γυμναστούμε, θα παίξουμε παιχνίδια survivor, θα κάνουμε cross fit, ενώ παράλληλα μαθαίνοντας κηπουρική θα ομορφύνουμε τον κήπο μας.

Είμαστε έτοιμοι να γνωρίσουμε τον επιστημονικό κόσμο κάνοντας πειράματα χημείας και φυσικής , καθώς και να ασχοληθούμε με την ρομποτική.

Στην ώρα της μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε κ να φτιάχνουμε νόστιμα γλυκά, αλλά και πως να τρεφόμαστε υγιεινά.

Με κίνητρο την αγάπη μας για τα παιδιά , ΜΑΖΙ , με ασφάλεια θα περάσουμε μια υπέροχη σχολική χρονιά

Ελάτε με το voucher σας για να συμμετέχετε δωρεάν όλο το χρόνο στη δράση του ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής".

Ωστόσο για γονείς που δεν έχουν voucher, επωφεληθείτε από τα μοναδικά πακέτα προσφορών μας.

Πληροφορίες στα 2731302723, 6977930576, 6996468688

Email: kdapagogi@gmail.com