Γράφει ο Γιώργος Μουστόγιαννης*

Σεπτέμβριος. Είμαστε στις θέσεις μας, έτοιμοι για ένα ακόμα όμορφο ταξίδι στη γνώση. Η πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και το βίωμα της Άνοιξης του 2020 μας οδηγεί σε ασφαλείς διαδρομές και επιλογές.
Πάνω από όλα η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η βασική δύναμη για προχωρήσουμε με ασφάλεια και απόδοση.
Το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών επιδέχεται παρεμβάσεις τόσο στην μεθοδολογία όσο και στον ρυθμό του. Άλλωστε αποδείξαμε ήδη ότι ακόμα και όταν όλα ανατρέπονται μπορούμε να υιοθετούμε τις αλλαγές εκείνες που είναι αναγκαίες.
Ένα μοντέλο διδασκαλίας τόσο επίκαιρο και ευέλικτο που να μην αφήνει σχεδόν κανένα περιθώριο για απώλεια χρόνου, γνώσης και παρουσίας. Που δεν επιτρέπει στον φόβο να θίξει τη μάθηση. Που μετατρέπει τα όποια προβλήματα σε ευκαιρίες.

Ακόμα και αν χρειαστεί να φοράμε μάσκα στη διάρκεια του μαθήματος, θα το κάνουμε με αγάπη για την ασφάλεια όλων. Έχει αποδειχθεί πως ο,τι κάνουμε εμείς με αγάπη γρήγορα μαθαίνουν να το κάνουν και τα παιδιά, χωρίς διαμαρτυρίες αλλά με ενθουσιασμό γιατί μιμούνται τους αγαπημένους ενήλικες.
Άλλωστε είναι πεποίθησή μας ότι μια μάσκα δεν μπορεί να κρύψει δύο λαμπερά χαμογελαστά μάτια, ούτε μια γλυκιά φωνή που εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια!
Ας λοιπόν έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Οι πιθανές αντιδράσεις τους δεν είναι παρά αντανάκλαση της δικής μας άρνησης.

Διαμορφώνουμε ένα υγειονομικά και εκπαιδευτικά ασφαλές περιβάλλον με την βεβαιότητα ότι και αυτή η χρονιά θα είναι μια κατάκτηση στη γνώση από ευτυχισμένους σπουδαστές.

*Διευθυντής Σπουδών του Moose Language Schools

Οι εγγραφές στο Moose Language Schools άρχισαν την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020
Έναρξη μαθημάτων 7 Σεπτεμβρίου
Γραμματεία: Αγίου Νίκωνος 60 και Αχιλλέως Σπάρτη
Πληροφορίες: 27310 89361 και 6942554947