ΛΑΚΩΝΙΑ. Από την Παρασκευή 07/08/2020 ως την Κυριακή 09/08/2020 πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος το οποίο διοργάνωσε ο Ν.Ο. ΑΙΓΙΟΥ «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7. σύμφωνα με το Ιατρικό Πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιτροπής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη Επιτροπή της Γ.Γ.Α..
Συμμετείχαν 60 αθλητές από 8 ομίλους.

Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας αποτελούνταν από:
2 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7: τον Πολυμενάκο Μιχάλη και την Σιγουλάκη Αλεξάνδρα
και 5 αθλητές στην κατηγορία Optimist: Γούλα Βαΐα, Γούλα Κωνσταντίνο, Δημακάκο Δημήτρη, Παναγάκη Σωτήρη και Σιγουλάκη Ελένη.


Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:
• Στην κατηγορία Laser 4.7 την 3η θέση με τον Πολυμενάκο Μιχάλη και τη συμμετοχή του στον αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Laser 4.7 και
• Στην κατηγορία Optimist την 6η θέση με τον Γούλα Κωνσταντίνο, την 8η θέση με τον Παναγάκη Σωτήρη και την 10η θέση με τον Δημακάκο Δημήτρη με πιθανότητες συμμετοχής στην πρόκριση για την Εθνική Ομάδα Optimist.

Ο αγώνας πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Optimist και Laser 4.7 ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί 1/9/2020 - 4/9/2020 αλλά αναβλήθηκε λόγω των νέων υγειονομικών δεδομένων.