ΕΡΜΙΟΝΗ. Μια περήφανη μητέρα είναι η Εβελίνα Παπούλια, καθώς η γνωστή ηθοποιός έχει μια πανέμορφη και πολύ ταλαντούχα κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου.

Η 19χρονη, που άφησε πρόσφατα το Λονδίνο όπου σπούδαζε, κάνει αυτές τις μέρες διακοπές με την μητέρα της στο εξοχικό τους την Ερμιόνη και φυσικά περνούν στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η Εβελίνα Παπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τις διακοπές τους με την κόρη της και την παρέα τους ενώ δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό.
«Ένα υπέροχο καλοκαίρι! Εύχομαι με σύνεση να έχουμε και έναν υπέροχο χειμώνα… προσοχή και αγάπη στους συνανθρώπους μας! Ο COVID-19 υπάρχει γύρω μας… μην το ξεχνάμε… είναι ο αόρατος εχθρός μας δυστυχώς… Να μου προσέχετε φιλαράκια μου» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ερμιόνη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Εβελίνα Παπούλια:

Η πανέμορφη Αφροδίτη Λιάντου, που είναι κλώνος της μαμάς της, έχει πάρει όπως φαίνεται και την καλλιτεχνική φύση των γονιών της αφού ασχολείται με τη μουσική και πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τίτλο This Love.

Πηγή: iefimerida.gr