Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων συνεχίζει τις φιλοθηραματικές του δράσεις

17-08-2020 12:25   

ΜΟΛΑΟΙ. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων συνεχίζοντας τις φιλοθηραματικές του ενέργειες και συνεργαζόμενος με τις αρμόδιες Δασικές Αρχές, προχώρησε στην τοποθέτηση μιας ακόμη ποτίστρας θηραμάτων στην περιοχή ευθύνης του.

Η ποτίστρα τοποθετήθηκε στην περιοχή του Λαμπόκαμπου  όπου δεν υπάρχουν φυσικές πηγές νερού, για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών της άγριας πανίδας.

 Η κατασκευή της

ποτίστρας έγινε με σεβασμό στο περιβάλλον, ύστερα από μελέτη των κλιματικών συνθηκών της περιοχής, του ακριβούς τόπου τοποθέτησής της, καθώς και της απρόσκοπτης πρόσβασης των πτηνών και των λαγών σε πόσιμο νερό.

 Αποτελείται από ένα βυτίο νερού το οποίο τροφοδοτεί την ποτίστρα με φλοτέρ , ώστε να επιτυγχάνεται οικονομία νερού και η κατασκευή περιβάλλεται από περίφραξη για να προστατεύεται από τα μεγαλόσωμα ζώα.

 Το Δ.Σ. του Κ.Σ.Μολάων ευχαριστεί θερμά τα μέλη του που βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού εγχειρήματος

 Το Δ.Σ. του  Κ.Σ.Μολάων με την βοήθεια των μελών του , δεσμεύετε να συνεχίσει το φιλοθηραματικό του έργο , με σπορές άγονων ορεινών περιοχών, με φύλαξη της περιοχής ευθύνης του , με διοργάνωση φιλοθηραματικών σεμιναρίων και οποιασδήποτε άλλης ενέργειας κριθεί αναγκαία .

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ