Ομογενής παράγει ελαιόλαδο και ζητά άδεια να έρθει στην Ελλάδα για τη νέα παραγωγή του

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Ο ομογενής Δημήτρης Αποστολόπουλος είναι γνωστός στον Ελληνισμό της Αυστραλίας και στους αναγνώστες του «Νέου Κόσμου». Περνά ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του στην Κορώνη της Μεσσηνίας από όπου κατάγεται. Εκεί καλλιεργεί τα χωράφια του και τα αμπέλια του, κάνει κρασί και μαζεύει τις ελιές του.
Μετά από πολλά χρόνια στην Αυστραλία έφτιαξε το σπίτι του στη Μεσσηνία, δημιούργησε ένα νέο ελαιώνα και κάθε χρόνο πάει εκεί, καλλιεργεί τα χωράφια του και παράγει εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.
Για να τιμήσει δε την ιδιαίτερη πατρίδα του το είχε ονομάσει Koronooil!
Μέχρι πρόσφατα το όνομα δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία! Το λάδι είναι εξαιρετικό, η Κορώνη είναι γνωστή για το λάδι τους και ο κ. Αποστολόπουλος που το εισάγει στην Αυστραλία το διέθετε όλο σε καταστήματα και ομογενείς.
Με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού όμως όλοι πρόσεχαν το όνομα του ελαιόλαδου και «γούρλωναν» τα μάτια.
«Το έβρισκαν αστείο» λέει ο κ. Αποστολόπουλος ο οποίος είπε ότι το όνομα δεν είχε καμιά επίπτωση στις πωλήσεις.
«Το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό. Το πρόβλημά μου είναι πως θα μπορέσω να πάρω άδεια να πάω στην Ελλάδα να μαζέψω την σοδειά μου. Και φυσικά να φέρω το Koronoil μου στους πελάτες μου στην Αυστραλία που το περιμένουν» λέει.
«Δεν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες αλλά για εξαιρετικό λάδι και αυτό είναι που μου δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση» λέει ο κ. Αποστολόπουλος στοn «Νέο Κόσμο».