Θα ταξίδευαν στην ιταλία απο Καλαμάτα με πλαστά διαβατήρια09-08-2020 15:15   

Συνελήφθησαν έξι άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας


Συνελήφθησαν, στις 8.8.2020 στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε τέσσερις (4) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι (6) αλλοδαποί, τρείς (3) άνδρες, ηλικίας 20, 27 και ανήλικος και τρείς (3) γυναίκες, ηλικίας 19, 27 και 49 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους δελτία ταυτότητας Ιταλικών, Γαλλικών και Ισπανικών Αρχών.

Επιπλέον, η μία (1) εξ αυτών συνόδευε και τα ανήλικο τέκνο της για το οποίο επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ως επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ